Direct contant geld nodig?

De feestdagen komen er weer aan. Zit je krap bij kas en kun je wel een extra cent gebruiken zodat je toch dat leuke kerstcadeau kunt halen? Het Pandhuys in Joure is dé oplossing voor het direct krijgen van contant geld. Door het onderpanden van je zilveren of gouden voorwerpen vul je snel weer je eigen portemonnee.

Direct contant geld

Bij het inleveren van je zilveren of gouden voorwerpen ontvang je van ons direct contant geld. Je hebt dan de keuze om afstand te doen van je voorwerpen, of om een lening aan te gaan. Denk bijvoorbeeld aan oude sierraden, horloges, ringen of schalen. Na het afbetalen van de lening, kun je te allen tijde je onderpand weer op komen halen.

Wil jij ook snel contant geld?

Neem direct contact op

Hoe gaan wij te werk?

Zodra je je voorwerp bij ons aflevert, wordt deze door ons getaxeerd. Bij akkoord, ontvang je meteen van ons contant geld. De minimale beleensom is honderd euro. Het pandbewijs is aan toonder. Zorg er dus voor dat je deze goed bewaart. Als je het voorwerp beleent, heb je vervolgens een half jaar de tijd om de beleensom plus rente terug te betalen en je voorwerp weer op te halen. De rente bedraagt 2% per maand en wordt gebaseerd op het aantal dagen van de lening.

Je kunt je producten op elk moment van de beleenperiode ophalen. Een beleenperiode duurt maximaal zes maanden. Binnen de looptijd van zes maanden kun je de belening verlengen of tot verkoop overgaan. Lees meer over herbelenen in de voorwaarden van Pandhuys Joure.

Pagina delen: