Snel geld nodig? Pandhuys Joure!

Daar sta je dan: naast je auto, die er ineens mee ophield. Naast je wasmachine, die niet meer wast. Met een hoge boete in je handen, die je eigenlijk niet kunt betalen. Te kijken naar de post op je deurmat, met daarbij een blauwe envelop van de Belastingsdienst. Daar sta je dan: met een onverwacht hoge rekening of andere grote uitgave. Soms zit je ineens krap bij kas.

(tijdelijk) Geld nodig?

Je bent blut en hebt snel contant geld nodig. In elk geval voor een korte tijd. Je rekening is leeg, maar de maand nog niet om. Je moet nog tanken en boodschappen doen. Of misschien wil je de komende tijd gewoon wat extra geld om handen hebben. Bij Pandhuys in Joure helpen we je in ruil voor een onderpand aan (tijdelijk) geld.

Edelmetalen voorwerpen belenen bij Pandhuys Joure

Een zilveren horloge of gouden ketting: alle edelmetalen voorwerpen kun je bij Pandhuys Joure inleveren als onderpand. De zilveren schaal uit oma’s erfenis, het platina kettinkje dat je geliefde voor je kocht of de gouden ring, waar je zo hard voor hebt gewerkt.

Ontvang direct contant geld

Je ontvangt bij het inleveren van je onderpand direct contant geld. Je kunt er dan voor kiezen om afstand te nemen van je voorwerpen of een lening aan te gaan. De maximale standaard periode voor een belening is zes maanden. Je kunt je onderpand – na het afbetalen van de lening – op elk momenteel van de leenperiode ophalen

Nieuwsgierig hoe belenen in zijn werk gaat? Langskomen bij ons loket kan tijdens openingstijden.

Lees meer
Pagina delen:
Nieuwsgierig