Beleenbank Pandhuys Joure

Snel en discreet contant geld lenen

Beleenbank Pandhuys Joure is een pandhuis in de zin van artikel 7:131 lid a BW, staatsblad 2013, nummer 350. Bij Pandhuys Joure kan iedereen die 18 jaar en ouder is geld lenen op een onderpand.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief:
Naam:
E-mailadres:


Bezoekadres: Postadres:
Polderboskdyk 13a
8501 ZJ  Joure
T: 0513 46 81 18
E: info@pandhuys.nl
Postbus 17
8500 AA  Joure
 

Veilingen

Op één van onze veilingen hebt u de uitgelezen kans om voor een fractie van de winkelverkoopprijs in het bezit te komen van fraaie sieraden en dergelijke. Over de hamerprijs komt alleen nog 20% opgeld. De goederen worden verkocht bij opbod en u kunt tijdens de veilingen direct afrekenen zodat u de door u aangekochte goederen direct kunt meenemen zonder dat u op het einde van de veiling hoeft te wachten. Voorafgaand aan de veiling wordt een kijkdag gehouden. Wij adviseren u ten zeerste om deze kijkdag te bezoeken zodat u zichzelf kunt overtuigen van de kwaliteit van het artikel dat u op het oog heeft. Op deze manier worden onaangename verassingen achteraf voorkomen!

Op deze site en in de regionale en landelijke dagbladen worden onze veilingen aangekondigd. De gehele catalogus kunt u kosteloos via deze site raadplegen. Voor een bescheiden bedrag kunt u tijdens de kijkdag de catalogus aanschaffen.

Terug naar de homepage »