Heb je contant geld nodig?

Dan ben je bij Pandhuys Joure aan het juiste adres. Laat je edelmetalen voorwerpen door één van onze medewerkers taxeren en ga direct over tot verkoop. Kom tijdens onze openingstijden langs en ontvang direct contant geld.

Voorwerpen die we bij Pandhuys in Joure inkopen:

  • Platina, gouden en zilveren sier- en gebruiksvoorwerpen
  • Gouden of zilveren munten
  • Gouden of zilveren horloges

Discreet en vakkundig

Onze taxateur schat het door jou meegebrachte voorwerp op waarde. Je kunt ervoor kiezen om voor dat bedrag direct afstand van je voorwerp(en) te doen, dan kopen wij ze in. Je kunt er ook voor kiezen om je edelmetalen voorwerpen te belenen.

Wil je je product aan Pandhuys Joure verkopen?

Meld je dan tijdens openingstijden bij ons loket. We gaan direct voor je aan de slag. Verkopen bij Pandhuys Joure is vertrouwd, veilig en eenvoudig. Je dient je te legitimeren en minimaal 18 jaar oud te zijn. Lees hier alles over de voorwaarden en werkwijze van Pandhuys Joure.

Wil je je product door Pandhuys Joure laten inkopen?

Meld je dan tijdens openingstijden bij ons loket. We gaan direct voor je aan de slag. Onze medewerkers zijn vakkundig en discreet. Verpanden bij Pandhuys Joure is vertrouwd, veilig en eenvoudig. Je hebt geen aankoopbewijs nodig. Je moet je wel legitimeren. Lees hier alles over de voorwaarden en werkwijze van Pandhuys Joure.

Pagina delen:

Voordelen Pandhuys

  • Direct contant geld
  • Optie tot herbelenen
  • Snel en eenvoudig
Wil je je voorwerp door Pandhuys Joure laten inkopen? Neem contact op