Je hebt snel geld nodig

Je hebt nog gouden of zilveren sieraden liggen, maar die wil je eigenlijk niet verkopen. Heb je wel eens aan belenen gedacht? Als je het sieraad bij Pandhuys Joure beleent, ontvang je direct contant geld en heb je vervolgens het recht om binnen zes maanden de beleensom plus rente terug te betalen en het onderpand weer op te halen. Zo simpel kan het zijn!

Je edelmetalen producten als onderpand inleveren

Het edelmetalen voorwerp wordt getaxeerd door een van onze medewerkers en bij akkoord ontvang je direct contant geld. Of het nu gaat om een gouden ring of zilveren munt bij Pandhuys Joure kun je al je edelmetalen producten als onderpand inleveren (minimale beleensom is €100,-). Het pandbewijs is aan toonder, bewaar deze dus goed!

Een half jaar de tijd

Als je het voorwerp beleent, heb je vervolgens een half jaar de tijd om de beleensom plus rente terug te betalen en je voorwerp weer op te halen. De rente bedraagt 2% per maand en wordt gebaseerd op het aantal dagen van de lening.

Voorwerpen die je bij Pandhuys in Joure o.a. kunt belenen:

  • Platina, gouden en zilveren sier- en gebruiksvoorwerpen
  • Gouden of zilveren munten
  • Gouden of zilveren horloges

Herbelenen

Je kunt je producten op elk moment van de beleenperiode ophalen. Een beleenperiode duurt maximaal zes maanden. Binnen de looptijd van zes maanden kun je de belening verlengen. Lees meer over herbelenen in de voorwaarden van Pandhuys Joure.

Snel en eenvoudig

Wil je je product bij Pandhuys Joure belenen? Meld je dan tijdens openingstijden bij ons loket. We gaan direct voor je aan de slag. Onze medewerkers zijn vakkundig en discreet. Verpanden bij Pandhuys Joure is vertrouwd, veilig en eenvoudig. Minimale leeftijd is 18 jaar en je dient je te legitimeren.

Pagina delen:

Voordelen Pandhuys

  • Direct contant geld
  • Optie tot herbelenen
  • Snel en eenvoudig
Wil je je voorwerp bij Pandhuys Joure belenen? Neem contact op