Pandhuis Lemmer

Zoekt u hét pandhuis in Lemmer en omstreken? Overweeg dan eens om naar Pandhuys te komen. Wij zijn dé specialist in het belenen en inkopen van uw goud en zilver en hebben meer dan vijftien jaar ervaring. Heeft u bijvoorbeeld oude sieraden die alleen maar stof aan het verzamelen zijn? Kom dan eens naar onze vestiging en ontdek direct hoeveel u kunt ontvangen voor uw edelmetaal.

Goud en zilver belenen of verkopen bij Pandhuis in Lemmer en omstreken

Direct uw goud en zilver belenen bij een pandhuis in Lemmer en omstreken? Kom direct eens bij ons langs en ontdek direct de mogelijkheden bij het belenen van uw edelmetaal. U kunt bij onze locatie tegen de beste voorwaarden uw materiaal belenen en daarnaast ontvangt u direct geld in de vorm van contant óf een overboeking. Lees onderstaand meer over hoe belenen precies werkt.

Direct geld ontvangen bij ons pandhuis in Lemmer en omstreken?

Neem contact op

Hoe werkt belenen of verkopen bij ons Pandhuis in Lemmer en omstreken?

De allereerste stap is om eens langs te komen bij ons pandhuis in Lemmer en omstreken. Onze taxateurs staan voor u klaar en taxeren kosteloos uw goud en zilver. Hierbij hoort u hoeveel uw edelmetaal waard is en wat voor bedrag wij kunnen bieden indien u deze objecten beleent of verkoopt. Voor het onderpand geldt een minimale waarde en beleensom van €100,-.

Bij akkoord ontvangt u direct per bank of contant het afgesproken bedrag. Bij belenen heeft u maximaal zes maanden de tijd om de beleensom en rente (2% per maand) terug te betalen. De rente over de beleensom wordt aan de hand van het aantal dagen van de lening berekend. Wanneer u de betaling van de beleen- en rentesom voltooid heeft, ontvangt u uw onderpand weer terug. Uiteraard is het zo dat, wanneer u uw object(en) verkoopt, er geen sprake is van een beleensom of rentepercentage.

Zo gemakkelijk is belenen bij ons pandhuis in Lemmer en omstreken!

Wat kunt u belenen of verkopen bij ons Pandhuis in Lemmer en omstreken?

De mogelijkheden binnen goud en zilver belenen of verkopen zijn natuurlijk eindeloos. Zo kunt u de volgende objecten belenen of verkopen bij ons pandhuis in Lemmer en omstreken:

  • Sieraden van zowel goud, zilver als andere edelmetalen zoals platina of palladium.
  • Horloges van goud, zilver of andere edelmetalen. Ook is het mogelijk om horloges van exclusieve merken te belenen of verkopen.
  • Munten (per stuk of een gehele verzameling).
  • Overige objecten die edelmetaal bevatten.

Twijfelt u of u uw object kunt belenen of verkopen? Neem dan vrijblijvend eens contact met ons op. Onze taxateurs staan voor u klaar en helpen u graag verder.

Direct geld ontvangen bij ons pandhuis in Lemmer en omstreken?

Neem contact op

Herbelenen van uw goud of zilver uiteraard mogelijk

Op ieder moment van de beleenperiode kunt u uw sieraden van goud, zilver of een ander edelmetaal weer ophalen, mits je het pandbewijs kunt tonen. Bewaar deze dus goed! Een beleenperiode duurt maximaal zes maanden en kan worden verlengd voor nog eens 6 maanden. Naast belenen kunt u er ook voor kiezen om direct uw object(en) te verkopen aan ons pandhuis in Lemmer en omstreken. Lees voor meer informatie over herbelenen en verkoop de voorwaarden van Pandhuys.

Vertrouwd, veilig en transparant pandhuis in Lemmer en omstreken

Wilt u uw goud, zilver of andere edelmetalen bij Pandhuys Joure belenen? Meld u zich dan vrijblijvend tijdens onze openingstijden bij ons loket of neem contact met ons op door te bellen naar of het contactformulier in te vullen. Onze vakkundige medewerkers gaan direct en discreet voor je aan de slag. Let op: minimale leeftijd is 18 jaar en je dient je te legitimeren. Verpanden bij Pandhuys is veilig, eenvoudig en transparant. We nemen u graag mee in het proces en zorgen voor een vertrouwde, geweldige ervaring.

Contactformulier

Pagina delen: