Sieraden belenen in Friesland

Heb je snel geld nodig? En ben je in het bezit van sieraden of bijvoorbeeld gouden of zilveren munten. Je wilt ze misschien niet verkopen, maar je kunt ze wél belenen bij Pandhuys Joure. Je ontvangt van ons direct contant geld. En na betaling van de beleensom en de rente, kun je het onderpand binnen zes maanden weer ophalen.
Direct contact opnemen

Belenen: een snelle oplossing

Het kan ons allemaal overkomen. Je zit even krap bij kas en je krijgt onverwacht een hoge rekening binnen. Naar de bank gaan voor een lening is geen optie. Je wilt niet jarenlang ergens aan vastzitten. Het verpanden van je gouden/zilveren ringen, armbanden, kettingen of munten bij Pandhuys Joure is daarom een snelle en eenvoudige oplossing.

Hoe werkt belenen bij Pandhuys Joure?

Kom bij ons langs en laat je sier- en/of gebruiksvoorwerpen van edelmetaal taxeren door een van onze vakkundige medewerkers. Bij akkoord ontvang je direct contant geld. Vervolgens heb je het recht om binnen zes maanden de beleensom plus de rente terug te betalen en je sieraden weer op te halen. Houd er rekening mee dat er voor het onderpand een minimale waarde en beleensom van €100,- geldt. De rente over de beleensom bedraagt 2% per maand en berekenen we naar het aantal dagen van de lening. Je krijgt van ons je onderpand weer terug, na betaling van de beleensom en de rentesom.

Herbelenen en verkoop mogelijk

Je kunt je onderpand op ieder moment van de beleenperiode ophalen, mits je het pandbewijs kunt tonen. Bewaar deze dus goed! Een beleenperiode duurt maximaal zes maanden en kan worden verlengd voor nog eens 6 maanden. Naast belenen kun je er ook voor kiezen om direct te verkopen aan Pandhuys Joure. Lees voor meer informatie over herbelenen de voorwaarden van Pandhuys Joure.

Veilig en vertrouwd

Wil je je onderpand bij Pandhuys Joure belenen? Meld je dan tijdens onze openingstijden bij ons loket. Onze vakkundige medewerkers gaan direct en discreet voor je aan de slag. Let op: je bent minimaal 18 jaar en je dient je te legitimeren. Verpanden bij Pandhuys Joure is veilig, snel, eenvoudig en al meer dan 15 jaar een vertrouwd adres.

Neem contact met ons op

Pagina delen: